Koca: Hemşire arkadaşımızı öldüren zanlı cinayeti işlediği silahla yakalandı

Düzenleyen:
Koca: Hemşire arkadaşımızı öldüren zanlı cinayeti işlediği silahla yakalandı

YAŞAM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cinayete uğrayan Ömür hemşire ile ilgili, “Arkadaşımızın öldürülmesi olayında zanlı cinayetin işlendiği silahla yakalandı” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kartal'da çalıştığı kurumda öldürülen Ömür Hemşire ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, katil zanlısının suç işlediği silahla birlikte yakalandığını duyurdu. Ayrıca zanlının 20 ayrı suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

"20 AYRI SUÇTAN KAYDI VAR"
 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hemşire arkadaşımızın öldürülmesi olayında zanlı cinayetin işlendiği silahla yakalandı. Daha önce 20 suçtan kaydı olduğu, bir süre görüştüğü arkadaşımızı rahatsız ettiği belirtildi. Bu cinayette kurban bir kadın. Cinayetin yeri sağlık kurumu. İki yönüyle de suç, insanlık dışı” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...