Tatvan'da indirim izdihamı! Yüzlerce vatandaş birbirini ezdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tatvan'da indirim izdihamı! Yüzlerce vatandaş birbirini ezdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bitlis’de yani açılan bir mağazaya akın eden yüzlerce vatandaş, saatlerce kuyrukta bekledikten sonra kapı açılır açılmaz indirimli ürünler için birbirini ezdi.

Açılış ve indirimlerle ilgili günler öncesinden duyurular yapan “Meydan Park AVM” isimli zücaciye mağazası büyük bir katılımla ilçenin Cumhuriyet Caddesinde hizmete açıldı.

KAPIDA KUYRUKLAR OLUŞTU

İl ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış yoğun ilgi gördü.

Mağazadaki indirimli ürünlerden almak için mağaza kapısında kuyruğa giren çoğunluğunu kadınların oluşturduğu yüzlerce müşteri kapıların açılmasıyla birlikte içeri girmek için adeta bir birleriyle kıyasıya yarıştı.

İZDİHAM YAŞANDI

Mağaza yetkililerinin tüm ikazlarına rağmen müşteriler mağazaya girmek için izdihama neden olan bir yarışa girişti. Kademeli olarak mağazaya alınan müşteriler ise bu kez mağaza içindeki indirimli ürünler koştu.

Müşterilerini bir kısmı mağaza içinde indirimli ürün alabilmek için ter dökerken, mağaza dışında ise gün boyu uzun kuyruklar oluştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...