Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Çöp konteynerinde bulundu

Çöp konteynerinde bulundu
Fotoğraf Başlığı Çöp konteynerinde bulundu

SAMSUN'da çöp konteynerine atılmış 2 kilo 720 gram ağırlığında bir erkek bebek bulundu.

Kaydet
a- | +A
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hatanesi'ne kaldırılan bebeğin göbek bağının kesilmiş olduğu belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay dün gece İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. Kaldırımda yaya olarak yürüyen bir kadın, yol kenarındaki çöp konteynerinin içinden bebek ağlaması sesi duydu. Çöp konteynerine baktığında kundağa sarılmış ağlayan bir bebek görünce, polise haber verdi. Polis olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çöpe atılan bebeği Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 günlük olduğu belirtilen ve 2 kilo 720 gram ağırlığında olan erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve kuvözde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan bebeğin göbek bağının kesilmiş olması dikkat çekti. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Terk edilen bebeğin tedavisinin tamamlanmasının ardından devlet korumasına alınacağı bildirildi.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.