Kendisine ‘sıvı yağ’ alan eşine bir bidon ‘benzin’ hediye etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kendisine ‘sıvı yağ’ alan eşine bir bidon ‘benzin’ hediye etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Artvin’de yaşayan Gülay Şimşek geçen yıl Sevgiler Günü’nde kendisine sıvı yağ hediye eden kocasını, bu yıl lüks bir restorana davet ederek bidonla benzin hediye etti. Genç kadın, “Geçtiğimiz yıl sıvı yağlara gelen zam nedeniyle bana 5 litre yağ almıştı. Bu yıl da benzine gelen zamlar nedeniyle ben de ona 5 litre benzin aldım” dedi.

Benzine ve motorine gelen zamlar hem sosyal medyada hem de vatandaşa mizah konusu olmaya devam ediyor. Artvin’in Hopa ilçesinde yaşayan Gülay Şimşek isimli bir kadın 3 yıllık eşi Yaşar Şimşek’e, ’14 Şubat’ hediyesi olarak 5 litre benzin hediye etti. Lüks restorana eşini davet eden ve akşam yemeğinin ardından herkesin içinde masaya benzin bidonunu koyan Şimşek, eşinin bu özel gününü kutladı.

GEÇEN YIL SIVI YAĞ ALMIŞTI

Gülay Şimşek’in eşi Yaşar Şimşek, geçtiğimiz yıl 14 Şubat'ta eşine sıvı yağ almıştı. Gülay Şimşek de bunu unutmayarak bu yılki 14 Şubat'ta eşine kendi yöntemiyle karşılık verdi. Gülay Şimşek, “Geçtiğimiz yıl sıvı yağlara gelen zam nedeniyle bana 5 litre yağ almıştı. Bu yıl da benzine gelen zamlar nedeniyle ben de ona 5 litre benzin aldım. Bu sayede beni istediğim zaman anneme götürebilecek” diye konuştu.

Yaşar Şimşek ise, “Eşimin 14 Şubat hediyesi. Ben de onu bol bol annesine götüreceğim" diyerek teşekkür etti.


Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...