Lufthansa’dan sıra dışı tasarım: Uçan yat

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Lufthansa’dan sıra dışı tasarım: Uçan yat

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Alman tasarım stüdyosu Lufthansa Technik, sıra dışı bir iş olarak değerlendirilen uçan yat konseptliyle gündeme geldi.

Denizlerdeki süper yatların havadaki versiyonu olacak bu aracın astronomik bir maliyeti ise 325 milyon sterlin yani 5 milyar 226 milyon TL.

5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA

Geniş gövdeli bir Airbus A330’un alınıp içinin baştan başa yeniden tasarlanıp döşeneceği araç 5 yıldızlı bir otel konforunda olacak.

Lufthansa’dan sıra dışı tasarım: Uçan yatKonsept uçak ‘Explorer’ (Kaşif) isminde. İçinde diskotek bulunan uçak cam tavanı ve havaalanındayken balkonu ile VIP yolculara benzersiz seyir imkanı sunacak.

Uçakta çok işlevli bir salon, yatak odaları, yemek odası, konferans salonu, misafir odası ve çokça banyo olacak.

Dubai’deki havacılık fuarında tanıtılan uçağın arka kısmında da spor ve spa tesisleriyle bir hastane odası bulunacak.

ARABALAR DA YÜKLENEBİLECEK

Projeksiyon sistemi ile sanal gündüz ve gece atmosferi oluşturabiliyor ya da uçak canlı bir sualtı dünyası içinde seyrediyor gibi gösterilebiliyor.

Tasarıma göre yolcular arabalarını da uçağa yükleyebilecek. Uçak 12 yolcu için tasarlandı ama gerekirse 47 yolcuya göre değiştirilebilecek.

Lufthansa’dan sıra dışı tasarım: Uçan yatLufthansa Technik, konsept araç için sipariş almaya hazır olduğunu, uçağın 'yüksek sınıf' standartlarında dekore edilmesinin bir yıldan fazla sürebileceğini bildirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...