Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Geçen yıl 40 liraydı, bu yıl 140 liradan tezgahlarda yerini aldı 

Geçen yıl 40 liraydı, bu yıl 140 liradan tezgahlarda yerini aldı 
Başlık ResmiGeçen yil 40 liraydi, bu yil 140 liradan tezgahlarda yerini aldi 

Kütahya'da tohumluk kuru soğan tezgahlarda yerini almaya başladı. Geçen yıl kilosu 40 liradan satılan tohumluk kuru soğan, bu yıl 100-140 liradan satılıyor.

Kaydet
|

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde geçen yıl kilosu 40 TL'den satılan tohumluk kuru soğanın kilosu bu yıl 100-140 TL arasında tezgahlardaki yerini aldı.

BAKMADAN GEÇME
Berberlerde yeni tarife! Köpek tıraşı geldi, damat tıraşından daha pahalı 
HABER

Berberlerde yeni tarife! Köpek tıraşı geldi, damat tıraşından daha pahalı 

"FİYAT, SATIŞI ETKİLEDİ"

Bu yıl üretim azlığı yüzünden tohumluk kuru soğan fiyatlarının tavan yaptığını söyleyen kuru soğan satıcısı Ertan Gökkaya, “Denizli'nin Acıpayam ilçesinden getirdiğimiz tohumluk kuru soğanın kilosunu geçen yıl 40 liradan satmıştık. Bu yıl ise üretim az olduğu için tohumluk soğanı çeşidine göre 100-140 lira arasında satıyoruz. Fiyatlar yüksek olduğu için şimdilik fazla alıcı yok. Marketlerde soğan fiyatların düşük olması yüzünden vatandaşlar soğan ihtiyacını marketlerden karşılıyor. İleriki günlerde fiyatlar düşer mi bilemiyorum" dedi.

BAKMADAN GEÇME
60 bin TL maaşla çalışacak eleman bulunamıyor! Bu mesleklerde büyük işçi açığı var
HABER

60 bin TL maaşla çalışacak eleman bulunamıyor! Bu mesleklerde büyük işçi açığı var

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.