Eski futbolculara hapis

Eski futbolculara hapis

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün futbol yapılanması kapsamında eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç, Uğur Boral, Ersin Güreler ve antrenör İsmail Şengül’ün 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandıkları dava karara bağlandı.

İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada sanık avukatları hazır bulundu. Mahkeme heyeti, eski futbolcu sanıklar Zafer Biryol ile İsmail Şengül ve menajer Ersin Güreler’i ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan suçun işleniş biçimi gerekçesiyle altı yıl üçer ay hapse mahkûm etti. Mahkeme, yargılama süresince pişmanlık göstererek, örgüt hakkında bilgi vermeleri nedeniyle eski futbolcu sanıklar Bekir İrtegün, Ömer Çatkıç ve Uğur Boral’ı aynı suçtan iki yıl birer ay hapis cezasına çarptırdı. Heyet, bu sanıklar hakkında bir yıl boyunca denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanmasına karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...