Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Adayımız Erdoğan

Düzenleyen:
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Adayımız Erdoğan

GÜNDEM Haberleri

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın 2023'te Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.

MHP Lideri Bahçeli, seçimlerin vaktinde yapılacağını belirterek şöyle konuştu: Seçimler üç yıllık bir sürenin bulunması bu müflis siyaset işportacıları tarafından bir türlü dikkate alınmamaktadır. Sabah akşam ‘Zillet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağıyla ilgili bahis açılmakta, erken seçim zorlaması yapılmaktadır. Gül isteyenlerin daha çok fidan dikme çabası beyhude bir gayrettir. Buradan kayda değer bir sonuç çıkmayacağı da kesindir. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında, yani zamanında yapılacaktır. Hiç kimse boş hayale kapılmamalıdır. Cumhur İttifakı’nın adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milliyetçi Hareket Partisi ise bu amaç doğrultusunda sonuna kadar çalışacaktır.

Ege ve Doğu Akdeniz'de yaşanan tehlikeli cepheleşmeye de dikkat çeken Bahçeli şunları kaydetti: Yunanistan'ın neredeyse kumsallarımıza kadar hak iddiasında bulunması çok bariz bir savaş dilidir. Gerek Ege'de gerekse de Doğu Akdeniz'de kıta sahanlığımızı, kara sularımızı, egemenliğimizin alameti farikası olan her emanetimizi ihlale, inkara veya işgale kalkışanlar tarihi yanlışlarının bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Fransa ve Yunanistan'ın 1920'li yıllardan mülhem kanlı politikalarını gafletle tekraren uygulamaları hâlinde hafızalarından çıkardıkları soylu Türk kahramanlığının ezici gücüyle bir kez daha tanışmaları, bu defa katlanacakları akıbetin korkunçluğu mukadderdir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...