Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muhalefetin köpürttüğü kaymakam fırçası üç ay önce yaşanmış

Düzenleyen:
Muhalefetin köpürttüğü kaymakam fırçası üç ay önce yaşanmış

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun Covid-19 denetimleri kapsamında girdiği bir eczanede, maske takmayan eczane sahibi ve çalışanlarına tutanak tutturduğu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Eczane çalışanlarının "Burada hasta yok", "Dezenfekte çalışıyoruz" şeklindeki açıklamalarına rağmen tutanak tutturan ve dükkândan ayrılırken "Siz itirazınızı yaparsınız" ifadelerini kullanan Çorumluoğlu'nun görüntüleri üzerinden Sağlık Bakanlığı linç edildi.

Zonguldak Valiliği görüntülerin yeni olmadığını, olayın Kasım ayında yaşandığını duyurdu. CHP'li milletvekilleri, suistimal etmeye çalıştı.

Valilik: İyi niyetli yaklaşım değil
Valilikten yapılan açıklamada "Kamuoyuna bugün yaşanmış gibi sunulan hadise 26 Kasım 2020 tarihli denetimler sırasında gerçekleşmiştir. Üzerinden üç aydan fazla süre geçen bir diyaloğu içerisinde bulunduğumuz kontrollü normalleşme döneminde ve esasını rehberliğin oluşturduğu dinamik denetim modeline geçilen bir sürecin başlangıcında gündeme getirmek iyi niyetli bir yaklaşım olmayıp,  bu tür gerçeğe aykırı spekülatif haber ya da paylaşımlar denetim faaliyetlerinin etkinliği üzerinde ciddi riski oluşturmaktadır. Hepimizin birbirimize karşı sorumlu olduğu, bireysel tutum ve davranışlarımızın ilin risk durumuna ve buna bağlı olarak uygulanacak tedbir seviyelerine doğrudan etki edeceği kontrollü normalleşme döneminde, temizlik, maske, mesafe temel prensipleri ile salgınla mücadele kapsamında alınan diğer tedbirlere toplumsal sorumluluk çerçevesinde tam olarak uyulmasının gündemde yer alması herkes açısından en hayırlısı olacaktır" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...