Ankara’da 5 Afgan ölü bulunmuştu... Sokağa giriş çıkışlar kapatıldı

- Güncelleme:
Ankara’da 5 Afgan ölü bulunmuştu... Sokağa giriş çıkışlar kapatıldı

GÜNDEM Haberleri

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir evde 5 Afgan uyruklu şahsın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şahısların öldürüldüğü sokakta güvenlik en üst düzeye çıkartılırken, evin çevresindeki tüm sokaklar polis ekipleri tarafından giriş çıkışlara kapatıldı.

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir evde 5 Afgan uyruklu şahıs bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Feci cinayetlele ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Valiliği, Cumhuriyet Savcıları nezaretinde olayın bütün boyutlarıyla soruşturulduğunu açıklamıştı. Örnek Mahallesi’nde yaşayan Afgan uyruklu 5 kişiden haber alamayan aileleri polisi durumu bildirmii, ihbar üzerine eve giden ekipler, 5 şahsın cansız bedeniyle karşılaşmıştı. 

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Valiliği, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 5 şahsın ölümüyle ilgili olayın bütün boyutlarıyla soruşturulduğunu belirtti. Açıklamada, “Altındağ ilçemizde bir konutta meydana gelen ve yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 şahsın ölümüyle sonuçlanan müessif olay, Cumhuriyet Savcılarımızın nezaretinde bütün boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Ankara’da 5 Afgan ölü bulunmuştu... Sokağa giriş çıkışlar kapatıldı

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜKLERİ TESPİT EDİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada “10 Kasım 2022 günü saat 19.30 sıralarında Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi'nde bulunan bir adrese kendisinden haber alınamayan şahıs ihbarı üzerine gelinmiş, çilingir marifeti ile ikamete girildiğinde yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 erkek şahsın kesici alet yarasıyla eks olduğu görülmüştür. Maktullerin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Nöbetçi Savcısı nezaretinde Adli Tıp Başkanlığı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünce devam edilmektedir" denildi.

Ankara’da 5 Afgan ölü bulunmuştu... Sokağa giriş çıkışlar kapatıldı

TÜM SOKAKLAR POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN KAPATILDI

Olayla ilgili soruşturma sürerken 5 Afgan uyruklu şahsın öldürüldüğü sokakta güvenlik en üst düzeye çıkarıldı. Sabahın ilk ışıklarında olay yerine çıkan tüm sokakların polis ekipleri tarafından kapatıldığı görülürken, güvenlik önemleri ise üst düzeyde olduğu görüldü.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...