Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Valilik duyurdu: Bir ilde daha ormanlara giriş yasaklandı

Valilik duyurdu: Bir ilde daha ormanlara giriş yasaklandı
Fotoğraf Başlığı Valilik duyurdu: Bir ilde daha ormanlara giris yasaklandi

Denizli Valiliği orman yangınlarını önlemek amaçlı tedbir aldı. Valilik, 31 Ekim 2023 tarihine kadar ormanlık alanlarda piknik yapmayı, ateş yakmayı ve konaklamayı yasakladığını duyurdu.

Kaydet
a- | +A

Denizli'de havaların ısınmasıyla orman yangınlarını önlemek için tedbir alınmaya devam ediyor. Denizli Valiliği’nin yaptığı açıklamada, meteoroloji verilerine göre önümüzdeki günlerde ilde yaşanacak sıcaklığın yükseleceğini, hava şartlarına ve insani faktörlere de bağlı olarak yangın riskinin artabileceği vurgulandı.

YASAK 31 EKİM 2023 TARİHİNE KADAR

Açıklamanın devamında, “31 Ekim 2023 tarihine kadar “mesire alanları, tabiat parkları ve günübirlik kullanım alanlarının dışında” kalan ormanlık alanlarda piknik yapmak, konaklamak ve mangal, semaver gibi ateş yakmanın yasaklanmasına, izin verilen mesire alanlarında da belirtilen tarihler arasında saat 20.00’den sonra ateş yakmaya izin verilmemesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

BAKMADAN GEÇME
Valilik açıkladı: Ormanlara girişler tamamen yasaklandı
HABER

Valilik açıkladı: Ormanlara girişler tamamen yasaklandı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.