Valilik duyurdu: Bir ilde daha ormanlara giriş yasaklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Valilik duyurdu: Bir ilde daha ormanlara giriş yasaklandı

GÜNDEM Haberleri

Denizli Valiliği orman yangınlarını önlemek amaçlı tedbir aldı. Valilik, 31 Ekim 2023 tarihine kadar ormanlık alanlarda piknik yapmayı, ateş yakmayı ve konaklamayı yasakladığını duyurdu.

Denizli'de havaların ısınmasıyla orman yangınlarını önlemek için tedbir alınmaya devam ediyor. Denizli Valiliği’nin yaptığı açıklamada, meteoroloji verilerine göre önümüzdeki günlerde ilde yaşanacak sıcaklığın yükseleceğini, hava şartlarına ve insani faktörlere de bağlı olarak yangın riskinin artabileceği vurgulandı.

YASAK 31 EKİM 2023 TARİHİNE KADAR

Açıklamanın devamında, “31 Ekim 2023 tarihine kadar “mesire alanları, tabiat parkları ve günübirlik kullanım alanlarının dışında” kalan ormanlık alanlarda piknik yapmak, konaklamak ve mangal, semaver gibi ateş yakmanın yasaklanmasına, izin verilen mesire alanlarında da belirtilen tarihler arasında saat 20.00’den sonra ateş yakmaya izin verilmemesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...