FETÖ’cülere kaçış yok: Firari öğretmen yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ’cülere kaçış yok: Firari öğretmen yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Güvenlik güçlerinin çok sayıda terör örgütüne karşı mücadelesi büyük bir kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale'de FETÖ üyesi olmak suçundan hakkında hapis cezası bulunan ve 8 yıldır firari olan eski öğretmen yakalandı. FETÖ’cü şahıs Emniyet Müdürlüğü ve adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye’nin terörle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Güvenlik güçleri nerede ve ne zaman olursa olsun örgüt mensupların peşini bırakmıyor. Bu kapsamda firari FETÖ’cüler bir bir yakalanıyor.

KIRIKKALE’DE FETÖ'CÜ ÖĞRETMENE OPERASYON

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) deşifre edilmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerince yapılan operasyonda öğretmenlik mesleğinden ihraç edilen firari M.A. ikametinde yakalandı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Hakkında hapis cezası bulunan M.A., emniyetteki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA 3 FİRARİ ÖĞRETMEN YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz hafta yine Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları gerekçesiyle öğretmenlik mesleğinden ihraç edilen E.A., O.M. ve T.Y., polis ekiplerince yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. Haklarında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü, emniyetteki işlemlerin ardından cezaevine teslim edilmişti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...