İstanbul Valiliği duyurdu: 3 kayıp çocuk bulundu, 28 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul Valiliği duyurdu: 3 kayıp çocuk bulundu, 28 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Emniyet güçleri halkın huzuru için suçlulara göz açtırmıyor. İstanbul Valiliği, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla kent genelinde jandarma ve polis ekiplerince yapılan uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 28 şüpheliyi gözaltına aldı. Valilikten kayıp 3 çocuğun ise bulunduğu müjdesi geldi.

Valilikten açıklamaya göre, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla 11-12 Eylül'de kent genelinde okul önlerinde ve çevrelerinde gerçekleştirilen güvenlik uygulamaları Valilik koordinasyonunda devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 118 noktada 341 ekip ve 70 personelle denetim yaptı. 7 bin 537 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılıdı. Çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı.

3 KAYIP ÇOCUK BULUNDU

Haklarında kayıp ihbarı olan 3 çocuğun ekipler tarafından bulunduğu denetimlerde, 31 şüpheliye ise idari ve adli işlem uygulandı.

STANDARTA UYMAYAN OKUL SERVİSLERİNE PARA CEZASI

Kontrol edilen 880 okul servisinden standartlara uygun olmayan 146 araca 259 bin 647 lira para cezası kesildi.

Jandarma ekiplerinin okulların açıldığı ilk 2 gün İstanbul'da yaptığı uygulamalarda, 4 bin 470 kişinin GBT sorgusu yapıldı, 13 aranan şahıs yakalandı, 20 kişiye idari ve adli işlem uygulandı. 7 okul servisine 6 bin 663 lira cezai işlem uygulandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...