Nevrigül Alan cinayetinin kilit isimlerindendi... Nazmiye hastaneye kaldırıldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Nevrigül Alan cinayetinin kilit isimlerindendi... Nazmiye hastaneye kaldırıldı!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Müge Anlı programıyla gündeme gelen Nevrigül Alan cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. İki çocuk annesi olan Nevrigül kaybolduktan 46 gün sonra zeytinlikte bir ağaca asılı halde bulunmuştu. Açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken kız kardeşi Nazmiye ise bugün hastaneye kaldırıldı.

Cesedi zeytinlikte bulunan Nevrigül Alan’ın ölümüne ilişkin sır perdesi hala aralanamadı. İki çocuk annesi 22 yaşındaki genç kadının cesedi kaybolduktan 47 gün sonra ağaca asılı halde bulunmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşan Nevrigül Alan’ın kız kardeşi Nazmiye T. açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Abisi tarafından cinayet şüphelisi olarak işaret edilen Nazmiye T. ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Nevrigül Alan cinayetinin kilit isimlerindendi... Nazmiye hastaneye kaldırıldı!

ZEYTİNLİKTE ŞÜPHELİ ÖLÜM

Bursa'da 2 Eylül günü aniden ortadan kaybolan 22 yaşındaki 2 çocuk annesi Nevrigül Alan, Gemlik ilçesinde zeytinlik bir alanda ağaca asılı vaziyette ölü bulunmuştu. Ölümü şüpheli bulunan ve 9 gün boyunca Bursa Adli Tıpta cenazesi duran genç kadın bugün memleketi Bursa’nın İznik ilçesinde defnedildi.

Nevrigül Alan cinayetinin kilit isimlerindendi... Nazmiye hastaneye kaldırıldı!

CENAZE EVİNDE KENDİNİ YARALADI

Şüphelerin odağındaki kardeş Nazmiye ise ablasının cenazesine katılamamıştı. Nazmiye’nin cenaze evinde kırık bir bardakla kendini yaraladığı iddia edildi. Kolunda kesik oluşan Nazmiye bunun üzerine İznik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Nazmiye, polis ekipleri tarafından İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Hastaneden çıkan Nazmiye’nin gazetecileri hakaret ederek, “Ne çekiyorsunuz, b mu var çekiyorsunuz” dediği duyuldu.

NE OLMUŞTU?

Hisar ile Umurbey mahalleleri arasındaki zeytinliğine gelen çiftçi, ağaçta asılı bir ceset görünce durumu polise bildirmiş, bu araziye gelen ekipler, uzun süredir burada olduğu belirlenen cesedin, Gemlik'te yaşadığı evden 2 Eylül'de ayrıldıktan sonra kaybolan 2 çocuk annesi Nevrigül Alan'a ait olduğunu tespit edilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 28 Ekim 2023 23:10

Eninde sonunda hanginiz canına kıydıysa Şirinin hesap verecek yargı karşısında.

Sonraki Haber Yükleniyor...