Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği kazada iddianame hazırlandı: İşte istenen cezalar
İstanbul Kemerburgaz’da Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede anne Eylem Tok ve baba Bülent Cihantimur hakkında 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
Eyüpsultan'da 1 Mart 2024 günü seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan biri, buradaki 3 ATV'ye çarpmış, yaralanan 5 kişiden Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti.
Kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur'un, olay yerine gelen annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp, annesiyle önce Mısır'a, ardından ABD'ye gittikleri tespit edilmişti.
Kazaya ilişkin hazırlanan iddianamede, anne Eylem Tok ve baba Bülent Cihantimur'un da aralarında bulunduğu 5 şüpheli için "suç delillerini yok etme" ve "suçluyu kayırma" suçlarından 10'ar yıla kadar hapis istendi.
Ayrıntılar birazdan...
