Yumruklar yetmedi kurşunlar konuştu! Esnaf ve alkollü birbirine girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da alkollü grup ile esnaf arasında kavga çıktı. Alkollü grubun aracını park ederken esnafın arabasına çarpması sonucu çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu, silah kullanıldı.

Park halindeki araca çarpan alkollü grup ile esnaf arasında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 3 esnaf kurşunla yaralandı, alkollü gruptan ise 3 kişi darp edildi. Kavga anı kameralara kaydedildi.

Bursa'da merkez Osmangazi ilçesi Çakırhamam Mahallesi Tahtakale Vezir Caddesi üzerinde bir tekel bayiye alkol almak için uğrayan alkollü grup, aracı park ederken, park halinde duran Burak G.'nin otomobiline çarptı. 

Yumruklar yetmedi kurşunlar konuştu! Esnaf ve alkollü birbirine girdi

KURŞUN YAĞDIRDI

Kazayı esnaf gören Burak G., Murat G. ve çalışanları aracın yanına geldiler ve alkollü grupla tartışmaya başladılar. Tartışmanın şiddeti giderek büyüyerek kavgaya dönüştü. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada alkollü gruptan bir kişi yanındaki tabancası ile arka arkaya ateş etti. Açılan ateş sonucu park halindeki araca 7 kurşun isabet ederken Murat G., Burak G., ve çalışanları vuruldu. 

Yumruklar yetmedi kurşunlar konuştu! Esnaf ve alkollü birbirine girdi

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar bölgedeki hastanelere sevk edilirken, alkollü grup hızla olay yerinden kaçtı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...