Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke hayatı ve biyografisi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Alanyaspor - Trabzonspor maçı bu akşam 20.00'de gerçekleşecek. Maç öncesi Alanyaspor teknik direktörü kim, hayatı ve biyografisi gündeme geldi. Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke hayatı ve biyografisi araştırılıyor. İşte, detaylar...

Alanyaspor teknik direktörü kim? sorusunun cevabı gündeme geldi. Alanyaspor - Tranbzonspor karşılaşması öncesinde Alanyaspor teknik direktörü merak ediliyor. Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke kimdir? Fatih Tekke hayatı ve biyografisi detayları haberimizde yer alıyor. 

ALANYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM?

Alanyaspor teknik direktörü 3 Kasım 2023 tarihinde Fatih Tekke oldu. Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke hayatı ve biyografisi - 1. Resim

FATİH TEKKE KİMDİR?

Fatih Tekke, 9 Eylül 1977 tarihinde Trabzon'da doğdu. Fatih Tekke, Trabzonspor kulübünde uzun yıllar forma giydi. Ardından 2006 yılında transfer olduğu Rus takım Zenit'le 2008 yılında UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadı. Tekke aynı zamanda 1998 - 2007 yılları arasında Türk Milli Takım forması da giydi. Daha sonra FC Rubin Kazan, Beşiktaş, Ankaragücü ve Orduspor takımlarında oynadı. 

Fatih Tekke, 29 Mart 2015 tarihinde teknik direktör olarak Kayseri Erciyesspor ile sözleşme imzaladı. Fatih Tekke; Denizlispor, İstanbulspor, Bursaspor takımlarını çalıştırdı. Son olarak 3 Kasım 2023 tarihinde Alanyaspor'un başına getirildi.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...