Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:
Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı

MAGAZİN Haberleri

Başarılı sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı. Ünlü isim, sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Uzun zamandır ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, oyuncu Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Şimdilerde ikinci kez baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu’ndan endişelendiren bir haber geldi.

Ünlü sunucunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve programın bu nedenle bir süre aksayacağı iddia edildi. Hamile olan Sinem Kobal ve kızı Lalin'in sağlık durumu hakkında bir açıklama yapılmadı.

SETLERE KORONAVİRÜS MOLASI

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını yayılmaya devam ederken birçok projenin de çekimlerine ara verildi. Yargı, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, Yargı gibi dizilerin çekimleri durduruldu.  


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...