Dünyaca ünlü oyuncu Taraja Ramsess, 3 çocuğu ile trafik kazasında hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Dünyaca ünlü oyuncu Taraja Ramsess, 3 çocuğu ile trafik kazasında hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Taraja Ramsess, 5 çocuğu ile trafik kazası geçirdi. Kazada 41 yaşındaki oyuncu ve 3 çocuğu hayatını kaybederken 2 çocuğu ise hastanede tedavi görüyor.

"Black Panther" "Avengers" gibi birçok filmde rol olan dublör, oyuncu ve dövüş sanatçısı Taraja Ramsess 5 çocuğu ile kaza yaptı. Ramsess ve çocuklarının bulunduğu otomobil, otoyol çıkışının sol şeridinde arızalanan bir traktör römorkuyla çarpıştı. 

3 ÇOCUĞU DA HAYATINI KAYBETTİ

Kazada 41 yaşındaki oyuncu, 13 yaşındaki kızı ve yenidoğan kızı ile olay yerinde hayatını kaybetti. 10 yaşındaki oğlunun ise kaldırıldığı hastanede 5 Kasım'da hayatını kaybettiği duyuruldu. 2 çocuğunun ise hastanede tedavisi devam ediyor. 

Dünyaca ünlü oyuncu Taraja Ramsess, 3 çocuğu ile trafik kazasında hayatını kaybetti

"ÇOCUKLARINI HER ŞEYDEN ÇOK SEVERDİ"

"Açlık Oyunları" gibi 43'ten fazla projede çeşitli görevler üstlenen Ramsess'in annesi Akili Ramsess, oğlu ve üç torununun ölümüyle ilgili konuşarak; "Oğlumu tanıyan ve onunla tanışan herkes Taraja'nın ne kadar özel olduğunu bilir. Çocuklarını her şeyden çok severdi. Dövüş sanatlarını, motosikletleri ve film yapımıyla ilgili her şeyi severdi" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...