EDHO ekibinden yeni dizi geliyor… Adı ve başrol oyuncusu belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
EDHO ekibinden yeni dizi geliyor… Adı ve başrol oyuncusu belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ekibi, yeni dizisi ile tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Adı ve kadın başrol oyuncusu belli olan dizi, yeni sezonda merakla bekleniyor.

Toplam 6 sezondan oluşan ve çok sevilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2021 yılında ekranlara veda etmişti. EDHO ekibinin yeni bir proje için bir araya gelerek hazırlık yaptığı konuşulanlar arasında.  

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin imza atacağı yeni dizinin adı ve oyuncularının kimler olacağı büyük merak konusuydu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; FOX için çekilecek olan dizinin yapımcılığını Bahadır Özdener ile usta yapımcı Fatih Aksoy birlikte yapacak.

BAŞROLÜNDE HİLAL ALTINBİLEK YER ALACAK

Kulislerden sızan bilgiye göre dizinin adı ‘Hudutsuz Sevda.’ Çok güçlü bir intikam hikayesini anlatan projenin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Hem oyunculuk yeteneği hem de güzelliğiyle aranılan oyuncuların başında gelen Hilal Altınbilek‘in ‘Hudutduz Sevda’yla prensipte anlaştığı ortaya çıktı.

EDHO ekibinden yeni dizi geliyor… Adı ve başrol oyuncusu belli oldu

Hilal Altınbilek geçen günlerde dizinin yapımcılarından Fatih Aksoy‘la Panama’daki etkinlikte bir araya gelmişti. Henüz yönetmeni belli olmayan dizinin ilk bölümleri Karadeniz bölgesinde çekilecek.

Kaynak: birsenaltuntas.com

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...