Konser için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü grup Arctic Monkeys’e Türk bakkal şoku!

Düzenleyen:
Konser için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü grup Arctic Monkeys’e Türk bakkal şoku!

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü müzik grubu Arctic Monkeys, konser vermek için Türkiye’ye geldi. 9-10 Ağustos’ta hayranlarıyla buluşan grup, konser sonrası bir mekana gitti. Mekanın yanında bulunan bakkalın önünden geçen ekip üyeleri, alkol şişelerini yere bırakınca bakkaldan tepki gecikmedi. Öfkelenen esnaf, çevreden “Onlar dünyaca ünlü şarkıcılar” diyenlere de “Fark etmez” şeklinde cevap verdi.

Solist Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders ve Nick O’Mally dörtlüsünden oluşan kadrosuyla Arctic Monkeys, üç yıllık bir aranın ardından İstanbul’da konser vermek için soluğu Türkiye’de aldı. Konserler sonrası İstanbul’da bir süre daha kalan grup bir mekanda vakit geçirdi. Ekip üyeleri içmiş oldukları alkol şişelerini mekanın yanındaki bakkalın önüne koyunca ortalık karıştı.

ESNAF, ŞİŞELERİ ÇÖPE FIRLATTI

Dükkanından çıkan Bakkal, Arctic Monkeys üyelerine tepki gösterdi. Şişeleri çöpe fırlatan esnaf, grup üyelerinin sözlü cevabı karşısında tepki gösterdi. Çevredekiler tarafından bu kişilerin dünyaca ünlü star olduklarının hatırlatılması üzerine sinirli esnaf, “Fark etmez” cevabını verdi ve küfür ederek grup üyelerini bakkalın önünden kovdu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bir süre daha sohbet eden grup üyeleri daha sonra İstiklal Caddesi'ne çıktı. Bakkal ile Arctic Monkeys, arasında çıkan tartışmanın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...