Serdar Ortaç ilk kez açıkladı… “Annemi dinlemedim” deyip itiraf etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Serdar Ortaç ilk kez açıkladı… “Annemi dinlemedim” deyip itiraf etti

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz akşam Kuruçeşme’de konser veren şarkıcı Serdar Ortaç, hayranlarıyla bir araya geldi. İlginç bir itirafta bulunan Ortaç, annesini dinlemediği için mutsuz olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, vefat eden kardeşinin ardından bir süre kabuğuna çekildi. Son dönemde ortalıkta görünmeyen isim, hayranlarıyla verdiği konserde bir araya geldi.

Ensonhaber’de yer alan haberde; zor günleri geride bırakmaya çalışan ve iş hayatına dönen Serdar Ortaç, dün İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. Ortaç, konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

“ANNEM SARIŞIN KIZLARDAN UZAK DUR DERDİ”

Kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla sohbet eden Ortaç, annesine takılmayı da ihmal etmedi. Ortaç, ''Annem hep bana 'Sarışın kızlardan uzak dur' derdi. Ama ben annemi dinlemedim. Bak sonra neler oldu?'' sözlerinin ardından ‘Karabiberim’ şarkısını tüm esmerlere armağan etti. 

Serdar Ortaç ilk kez açıkladı… “Annemi dinlemedim” deyip itiraf etti

“ŞEYTAN GÖRSÜN YÜZÜNÜ”

2014 yılında Chloe Loughnan ile nikah masasına oturan Serdar Ortaç, 2019 yılında tek celsede boşanmıştı. Eski eşine binlerce lira nafaka ödediği için her fırsatta pişmanlığını dile getiren şarkıcı “Bana 10 sene hayat arkadaşlığı yapmış kadına beddua etmem. Şeytan görsün yüzünü dedim çünkü kızdım. Bütün çalışmalarımız kadına gidiyor. Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor” sözleriyle isyan etmişti.

Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...