28 Aralık Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 28 Aralık KİM KAZANDI?

Düzenleyen:
28 Aralık Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 28 Aralık KİM KAZANDI?

MEDYA Haberleri

28 Aralık Yemekteyiz kim kazandı, Yemekteyiz kazananı kim? 28 Aralık Cuma haftanın finali bugün yayınlanacak ve kazanan belli olacak! Büyük ödülün sahibi kim olacak merak ediliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yarıştığı haftada büyük ödülü kim kazanacak merak ediliyor. 10 bin liralık ödülün sahibi kim olacak? İşte Yemekteyiz 28 Aralık bu haftanın birincisi olan isim...

Yemekteyiz 28 Aralık kim kazandı? Yemekteyiz birincisi kim 28 Aralık... TV8 ekranlarının sevilen yarışması Yemekteyiz, bu akşam haftanın finali ile ekranlara geliyor. Bu sorunun cevabı belli oluyor. Birbirlerine puan veren yarışmacılar kimin birinci olduğunu belirledi! Yemekteyiz final akşamı için heyecan dorukta. İddialı yarışmacının yarıştığı yemek programında bir kişi tencere seti ve 10 Bin TL'lik hediye çekini kazandı. Peki 28 Aralık Yemekteyiz finalini kim kazandı? Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte detaylar...

YEMEKTEYİZ 28 ARALIK KİM KAZANDI? YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gülizar Ayan, Abdülkadir Şereflioğlu, Soner Pekdemir, Fatma Kaplan ve Merve hanımın yarıştığı Yemekteyiz'de Soner Pakdemir'in sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmasının ardından Hatice Beyza Bulut yarışmaya dahil oldu.

Yarışmanın birincisi heyecanla bekleniyordu! Haftanın birincisi kim oldu? İşte kazanan isim!

Yemekteyiz'de haftanın beşincisi 17 puanla Beyza Hanım oldu. Onur Büyüktopçu'dan altı puan alan Beyza Hanım beşinci oldu.

Yemekteyiz'de haftanın dördüncüsü 24 puanla Merve Hanım oldu. 

Haftanın üçüncüsü toplam 28 puanla Abdülkadir Bey oldu. Onur Büyüktpçu'dan 6 puan alan Abdülkadir Bey haftayı üçüncülük ile tamamladı. 

Haftanın birincisi olan isim ise 30 puanla iki kişi oldu. Gülüzar Hanım 7 puan alırken Fatma Hanım 8 puan aldı. Bilgi yarışmasını kazanan Fatma Hanım ve Gülüzar Hanım 5'er bin liralık ödülün sahibi oldu.

Yemekteyiz'de final heyecanı yaşanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda her hafta farklı 5 yarışmacı büyük ödülün sahibi olabilmek için tüm marifetlerini konuşturuyor. Mutfakta kendine güvenen 5 kişiden her biri, 5 gün boyunca yarışmacıları evinde ağırlayıp, onlara yemekler yapıp puanlar toplayarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışacaklar. Beş yarışmacı da kendi günüsünde menüsünü belirtilen süre aralığında yapmaya çalışıyorlar.. Diğer katılımcılar ise günün yarışmacısının yapmış olduğu yemekleri, sunumunu ve masa düzenini yorumlayıp, gün sonunda buna göre puan veriyorlar. 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibinin kim olacağı heyecanla bekleniyor.

HAZIRLIK SÜRECİ TAM 3 SAAT

Yemekteyiz yarışmasında kurallar gereği yarışmacılar yemeklerini 3 saat içinde hazırlamak zorunda. Yine kurallar gereği yarışmacılar herhangi birinden yardım almadan yemeklerini bitirip sunmak zorunda.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...