Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Başbakan Yıldırım: Kendi kontrolünü başkasına kaptıranlar var

Başbakan Yıldırım: Kendi kontrolünü başkasına kaptıranlar var
Başlık ResmiBasbakan Yildirim: Kendi kontrolünü baskasina kaptiranlar var

Başbakan Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Yaşananlara 'kontrollü darbe' diyerek kendi kontrolünü başkasına kaptıranlar var" dedi.

Kaydet
|

AK Parti Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptğı konuşmada, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Yaşananlara 'kontrollü darbe' diyerek kendi kontrolünü başkasına kaptıranlar var" dedi.

"15 TEMMUZ'U REFERANS ALMADAN YAPILACAK HER SİYASİ DEĞERLENDİRME YOK HÜKMÜNDE"

Başbakan Yıldırım, "Türkiye'de 15 Temmuz'u referans almadan yapılacak her siyasi değerlendirme, deyim yerindeyse, yok hükmündedir." diye konuştu.

"CHP, AK PARTİ MİTİNGLERİNİN FOTOĞRAFLARINI KENDİLERİNE AİTMİŞ GİBİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEK"

Yıldırım, "Böyle giderse ana muhalefet partisi, sözde adalet mitinglerini övmek için gizli gizli hayranlık duydukları AK Parti mitinglerinin fotoğraflarını kendilerine aitmiş gibi paylaşmaya devam edeceklerdir." dedi.

OHAL İNCELEME KOMİSYONUNA İTİRAF BAŞVURULARI

Başbakan Yıldırım "(OHAL İnceleme Komisyonu) Dün itibariyle komisyona başvurular başladı. Sadece dün, günün sonuna kadar 3 bin 28 başvuru yapılmış, 1189'u Valilik ve kurumlarca onaylanarak işleme girmiştir. Toplam başvuruların, mükerrer başvuruları da dikkate aldığınızda, 120 bin civarında olacağını düşünüyoruz." diye konuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Genel İnternet yerel Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.