CHP'den istifa eden İlgezdi, üstü kapalı İmamoğlu'nu eleştirdi, Murat Kurum'a teşekkür etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP'den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’de yoksul ve dar gelirlilerin oturduğu Mustafa Kemal, Aşık Veysel ve İçerenköy mahallesi planlarının 5 yıldır çıkarılmadığını söyledi. İsim vermeden İmamoğlu'nu sorumlu tutan İlgezdi, "Tapu sorununu Murat Kurum çözdü, yiğidi öldür hakkını yeme" diyerek Kurum'a teşekkür etti.

İstifasının ardından yaptığı her açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yeni bir açıklamayla gündem oldu.

İlgezdi, Ataşehir'de yoksul ve dar gelirlilerin oturduğu Mustafa Kemal, Aşık Veysel ve İçerenköy Mahallesi planlarının çıkarılmamasına gerekçe olarak isim vermeden İmamoğlu'nu işaret etti.

'YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME'

İmamoğlu'nun tüm engellemelerine rağmen imar planlarının Meclis'ten geçtiğini kaydeden İlgezdi, bu süreçte destekte bulunan Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'a teşekkür etti.

Battal İlgezdi açıklamalarında şunları söyledi:

"İmar Komisyonu Başkanı olmasa bu tapular geçmezdi. Kendi adıma ve Ataşehir adına teşekkür ediyorum. O olmasa ne Mustafa Kemal’e, ne Aşık Veysel’e ne de İçerenköy’e imar gelmezdi. Tapu sorununu Murat Kurum çözdü, yiğidi öldür hakkını yeme."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...