Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çılgın Ekuban!

Çılgın Ekuban!

SPOR Haberleri

Bu sezon Trabzonspor’u taşıyan Ganalı oyuncu 6 gol attı ve 2 de asist yaptı. Onun gol attığı 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alındı

Karadeniz ekibinin bu sezonki yükselen değeri Caleb Ekuban. Her sezon kadrosundaki bir veya iki oyuncuyu parlatan Trabzonspor, şimdi de Ganalı oyuncunun formuna seviniyor. Sezon başında da talipleri olan Ekuban golleri ve asistleriyle değerine değer katıyor. Bu sezon 14 maçta süre alan 26 yaşındaki hücum oyuncusu 6 gol attı ve 2 de asist yaptı. Ki bu maçlarda beş galibiyet ve bir beraberlik geldi.    

Ligde 20 içinde
2018-19 sezonunda Leeds United’dan satın alma opsiyonuyla kiralanan ve bonservisine 1 milyon avro ödenen golcü oyuncu şu anda takımın da en skorer ismi. Trabzonspor’a gelmeden önce 500 bin avro değeri olan hücum oyuncusu şu anda 5,5 milyon avroluk piyasa değerine ulaşmış durumda. Ekuban takımın en değerli üç oyuncusu arasında. Ki ayrıca Süper Lig’in en değerli 20’nin de içinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...