Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Diagne’yi bekliyor!

Galatasaray Diagne’yi bekliyor!

SPOR Haberleri

Mbaye Diagne için Cagliari 5 milyon avroluk bir teklife hazırlanıyor. Yönetim, Senegalli golcüden gelecek parayı Morutan’ın bonservisinde kullanacak.

Yalımcan Sarpyel

Sezona yepyeni bir kadroyla girmenin yanı sıra geleceğin de takımını kurmak isteyen Galatasaray şu ana kadar tam yedi resmî transfer açıkladı. Takviyelerini sürdürmek isteyen sarı kırmızılılar bir yandan listesindeki isimler için girişimlerini sürdürürken bir yanda da takımda düşünülmeyen oyuncularıyla yollarını ayırmak için hesap yapıyor. Geçtiğimiz sezonu West Bromwhich Albion’da kiralık olarak geçiren Diagne’ye şu ana kadar İngiltere’den beklenen teklifler gelmemişti.

Morutan’ın ilk taksiti
Ancak İtalya’dan sürpriz bir talip çıktı. Cagliari, Senegalli golcüyü listesinin başına yazdı. İtalyan basınına göre Çizme ekibi, Cimbom’a 5 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. G.Saray’ın da böyle bir teklif gelmesi durumunda cevabı belli: Evet. Diagne’den gelecek 5 milyon avroluk kaynak doğrudan Morutan transferinde kullanılacak. 10 milyon avroda ısrarcı olan Bükreş ekibine 5 milyonu peşin 3 milyonu ise iki yıllık taksitlerle 8 milyon avro önerilecek.    

Gedson’dan kötü haber
Fatih Terim’in geleceğin kadrosunda mutlaka görmek istediği Gedson için az da olsa umut vardı ama o da bitti. Portekiz ekibi yıldız oyuncuyu Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için verdiği listeye ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...