HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PSG'de Messi formaları bir haftada bir milyondan fazla satıldı

Düzenleyen: /
PSG'de Messi formaları bir haftada bir milyondan fazla satıldı
Messi, Barcelona, PSG, Paris Saint-Germain, Haber

SPOR Haberleri

16 yıl sonra Barcelona'dan ayrılıp Fransa'nın Paris Saint-Germain takımına transfer olan Messi'nin formaları bir haftada bir milyondan fazla satıldı.

 Futbolseverler, Paris Saint-Germain (PSG) takımına transfer olan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin formalarını almak için adeta bir biri ile yarıştı. Arjantin basınında yer alan haberlerde, 16 sene sonra Barcelona'dan ayrılarak PSG ile anlaşan Messi'ye ait 30 numaralı forma satışlarının, bir hafta içerisinde bir milyonu aştığı öne sürüldü.

FORMA FİYATI 115 İLE 165 AVRO ARASI
Kulübün mağazaları ve resmi internet sitesi üzerinden satışa sunulan Messi formalarının fiyatının, 115 ile 165 avro arasında değiştiği belirtildi. Öte yandan PSG'nin üretici
firmayla yapılan anlaşma gereği forma satışlarından elde edilen gelirin tamamını alamadığı kaydedildi.

EN FAZLA FORMA SATIŞ REKORU
Bu arada transfer sonrası ilk 24 saatlik süreçte en fazla forma satışı rekorunun kırıldığı da iddia edildi. İlk 24 saatte 832 bin adet forması satılan Messi'nin, 2018'de Juventus'a transfer olduktan sonra 520 bin forması satılan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya ait rekoru kırdığı ifade edildi.





Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...