Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Söz doktorda

Söz doktorda

SPOR Haberleri

Sakat oyuncuların tam iyileşmeden kendisine 'Hazırım' demesini istemeyen tecrübeli çalıştırıcı, "Bundan sonra doktor ne derse ona göre karar vereceğim" dedi

MURAD TAMER

Beşiktaş'ta son olarak Altay maçında da birçok sakatlığın yaşanmasının ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın yeni bir karar aldı. Tecrübeli teknik adam, siyah beyazlı futbolcularla gerçekleştirdiği toplantıda oyuncuların artık kendisine "Kendimi iyi hissediyorum, oynamak istiyorum" demesine kulak asmayacak. Artık hiçbir futbolcusunu yüzde yüz hazır olmadan oynatmayacağını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Siz oynamak istiyorsunuz, 'Hazırım' diyorsunuz, sonra sakatlıklar uzuyor. Bundan sonra doktorun raporuna göre oynayacaksınız" ifadelerini kullandı.

Sekiz isim kesin yok
Siyah beyazlılarda Vida, Montero, Necip, Pjanic, N'Koudou, Welinton, Mehmet Topal ve Salih, Ajax karşısında kesin olarak yok. Oğuzhan ve Ghezzal'ın ise oynama ihtimalleri var ama Sergen Yalçın iki oyuncuyu da riske etmek istemiyor. Ayrıca son iki maçta savunmada yaşanan sıkıntılar da Sergen Hoca'nın gündemindeydi. Başarılı teknik adam çok rahat kazanacakları maçları bireyse hatalarla kaybettiklerini belirterek, "Kendi kendimizi zorluyoruz. Sahada her açıdan daha dikkatli olmanızı istiyorum" diyerek futbolcularını uyardı. 

SEBEP YOĞUN TRAFİK
Sıklıkla yaşanan sakatlıklarla ilgili Sergen Yalçın "Bu benim Beşiktaş'taki ilk sezonum değil. İdman metodunu değiştirmedik. Daha önce böyle oldu mu? Sakatlıkların sebebi oyuncuların yoğun maç trafiğinde dinlenememesi" dedi.

İKİ İYİ İKİ KÖTÜ
Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş'a Batshuayi ve Teixeira'dan iyi haber geldi. Tedavileri tamamlanan yıldızlar, Sergen Yalçın'ın görev vermesi durumunda Ajax maçında sahada olacak. Altay maçında sakatlanan Pjanic ve Atiba'nın ise 10 gün takımdan uzak kalacağı öğrenildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...