Gol makinesi Falcao yine şov yaptı!

Düzenleyen:
Gol makinesi Falcao yine şov yaptı!

SPOR Haberleri

Galatasaray’a geldiğinden beri istediği performansı yakalayamayan Radamel Falcao, sezon başında Rayo Vallecano’ya transfer olmuştu. Kolombiyalı yıldız, takımının Cadiz ile karşılaşmasında yine gol atmayı başardı. Böylece Falcao, Ravo Vallecano’yla çıktığı üçüncü maçta da gol atmayı başardı.

İspanya La Liga’nın 7’nci haftasında Rayo Vallecano, sahasından Cadiz’i 3-1 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray’dan sezon başında ayrılan ve İspanyol ekibiyle anlaşan Radamel Falcao, üst üste 3’ncü golünü attı.

BOŞ GEÇMİYOR

Rayo'daki ilk iki maçında yedeklerden oyuna giren 35 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, Cadiz karşısında ilk 11'de sahaya çıkarak, 64. dakikada yerini Santiago Comesana'ya bıraktı. Ev sahibi takım karşılaşmanın 9. dakikasında Alvaro Garcia ile öne geçerken, Cadiz 23. dakikada Varazdat Haroyan ile skora eşitliği getirdi. Falcao'nun 44. dakikada attığı gol, ilk yarının skorunu belirledi. İspanyol liginde 3 golü bulunan Falcao, gol krallığı yarışında kendisiyle aynı gol sayısında olan beş futbolcu ile beraber 4. sırada bulunuyor.

Gol makinesi Falcao yine şov yaptı!

İspanya La Liga Gol Krallığı

Gol makinesi Falcao yine şov yaptı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...