Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beckham'dan Dünya Kupası için tarihi anlaşma!

Düzenleyen:
Beckham'dan Dünya Kupası için tarihi anlaşma!

SPOR Haberleri

David Beckham, gelecek yıl düzenlenecek FIFA Dünya Kupası öncesi dikkat çeken bir anlaşmaya imza attı. Yıldız futbolcu 10 yıl sürecek ve 150 milyon sterlin(180 milyon Euro) değerindeki anlaşmada turnuvanın yeni yüzü olacak.

46 yaşındaki eski İngiltere kaptanı, yıldız futbolcu Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası için devasa bir anlaşmaya imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde Doha’da görünen David Beckham turistik yerleri gezmişti.

The Sun’da yer alan habere göre yıldız futbolcu Katar hükümetiyle 10 yıl sürecek futbol elçiliği anlaşması yaklaşık 150 milyon sterlin (180 milyon Euro) değerinde.

Gelecek ay resmi olarak açıklanacak anlaşmada Beckham, Dünya Kupasının yüzü olacak. Yıldız futbolcunun Arap dünyasında yapılacak ilk Dünya Kupası’nın Katar’da turizm ve kültür açısından olumlu etkileyeceğine inanılıyor.

Beckham'dan Dünya Kupası için tarihi anlaşma!
Yıldız futbolcu Katar hükümetiyle 10 yıl sürecek futbol elçiliği anlaşması yaklaşık 150 milyon sterlin (180 milyon Euro) değerinde.

David Beckham’ın çevresinden yapılan açıklamada futbolcunun turnuva için heyecanlı olduğu futbolun birçok alanda iyilik gücünün olduğuna inandığı ifade edildi.

Katar, David Beckham ile yapılan bu anlaşma ülkenin tanıtımında daha fazla kişiye ulaşılıp daha fazla turist teşvik etmeyi umuyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...