Beşiktaş tribünleri "Ozan Tufan'ı istemiyoruz" diye bağırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş tribünleri "Ozan Tufan'ı istemiyoruz" diye bağırdı

SPOR Haberleri

Bursaspor altyapısında oynarken Beşiktaş'la ilgili attığı tweet viral olan Ozan Tufan, Beşiktaş-Kasımpaşa maçında protesto edildi. Vodafone Park'ta tribünler "Ozan Tufan'ı istemiyoruz" diye bağırdı. Öte yandan, Hull City, siyah beyazlıların satın alma opsiyonu ile kiralama isteğini kabul etmedi.

Orta sahada Dele Alli'yle yolları ayırmak üzere olan Beşiktaş, bu futbolcunun yerini Ozan Tufan'la doldurmak istiyordu. Beşiktaş yönetimi, Ozan Tufan için resmi temaslara başladı.

Geçen yaz Fenerbahçe'den İngiltere Championship ekibi Hull City'e 3 milyon euroya transfer olan Ozan Tufan'ın İngiltere'de mutsuz olduğu ve Bursaspor'dan hocası Şenol Güneş'le yeniden çalışmak istedi. 

Hull City’de forma giyen Ozan Tufan’la prensipte anlaşıldı ama kulübü bırakmak istemiyor. Transfer yatarsa Miha Zajc’a gidilecek.

ACUN ILICALI BONSERVİS İSTEDİ

Beşiktaş, Ozan Tufan için yaptığı ilk tekliften olumlu sonuç alamadı. Hull City, siyah beyazlıların satın alma opsiyonu ile kiralama isteğini kabul etmedi.

İngiliz ekibi, 27 yaşındaki oyuncunun transferine bonservisinin alınması halinde onay verecek. Hull City, Ozan için 2 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

TARAFTARLAR İSTEMİYOR

Bursaspor altyapısında oynarken Beşiktaş'la ilgili attığı tweet viral olan Ozan Tufan, Beşiktaş-Kasımpaşa maçında protesto edildi. Vodafone Park'ta tribünler "Ozan Tufan'ı istemiyoruz" diye bağırdı.

Bu sezon başında Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, İngiliz ekibi ile çıktığı 23 maçta 4 gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...