Bruno Fernandes Ronaldo'ya tavır koydu! Olay röportajdan sonra Portekiz'i sarsan video!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bruno Fernandes Ronaldo'ya tavır koydu! Olay röportajdan sonra Portekiz'i sarsan video!

SPOR Haberleri

Portekiz Milli Takımı'nın Katar kampı sorunlu başladı... Cristiano Ronaldo'nun İngiliz basınına verdiği izinsiz röportajın ardından takım arkadaşı Bruno Fernandes, 37 yaşındaki süper yıldıza tavır koydu. Ronaldo'nun Manchester United'daki günlerini anlattığı ve teknik direktör Erik ten Hag'ı hedef aldığı 90 dakikalık röportajın 2. bölümü de yayınlandı.

Manchester United ile Cristiano Ronaldo kavgalı ayrılıyor. Kulüp yönetiminden habersiz Piers Morgan'a özel bir röportaj veren Portekizli yıldız teknik direktörü Erik ten Hag için "Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam" demişti.

UNİTED REKOR CEZA VERECEK

İngiliz devinden haftalık 560 bin sterlin kazanan Cristiano Ronaldo, Manchester United tarihinin en çok kazanan oyuncusu konumunda. Ancak bu durum uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

İngiliz basınına yansıyan haberlere gören Manchester United yönetimi izinsiz röportaj nedeniyle futbolcuya 1 milyon euroluk rekor ceza verecek. Kulübün hukukçular bu röprotajın sözleşme fesih hakları üzerinde de ayrıca çalışıyor.

İngiliz kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, Ronaldo'nun verdiği röportajla ilgili "Kulüp, tüm gerçekler belirlendikten sonra yanıtını değerlendirecektir. Odak noktamız, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak ve oyuncu, teknik direktör, personel ve taraftarlar arasında inşa edilen ivme, inanç ve birlikteliği sürdürmek olacak" denmişti.

Kulübüyle birlikte hareketen eden Bruno Fernandes ise Ronaldo'ya tavır koydu! Olay röportajdan sonra Portekiz'i sarsan video, Portekiz Milli Takımı'nın resmi hesabından paylaşıldı.

https://twitter.com/selecaoportugal/status/1592289945712209920

Bruno Fernandes Ronaldo'ya tavır koydu! Olay röportajdan sonra Portekiz'i sarsan video!

"UNİTED BANA İHANET ETTİ"

Ronaldo, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'deki "Piers Morgan Sansürsüz" programına katılarak Manchester United'da kendisini kulüpten atmaya çalışanlar olup olmadığı sorusuna, "Evet. Yalnızca teknik direktör (Erik ten Hag) değil, 2-3 kişi daha var. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Bazı kişilerin beni burada istemediğini hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen yıl da..." yanıtını vermişti.

RÖPORTAJIN 2. BÖLÜMÜ YAYINDA

Piers Morgan'ın Uncencored (Sansürsüz) programına katılan Cristiano Ronaldo röportajının ikinci bölümü yayınlandı. Satır başları şöyle:

"Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına yüzde 100 inanmadı. Bu utanç verici çünkü benim sözüme güvenmediler. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu."

"Bildiğiniz gibi Manchester United marketing yapan bir kulüp. Onlar paralarını pazarlamadan, spordan alıyorlar ama bence Glazerlar durumu umursamıyor."

"Rooney ve Gary Neville benim arkadaşım değil, meslektaşım. Birlikte oynadık ama asla bir akşam yemeği yemeyeceğiz. Dikkat çekmek için adımı kullanıyorlar. Aptal değiller, dünyanın en çok takip edilen kişisiyim, bu tesadüf değil."

ERİK TEN HAG İLK 11'DEN KESTİ

Yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top'a (Ballon d'Or) 5, FIFA En İyi ödülüne ise 2 kez layık görülen ve UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını 5 defa kazanma sevinci yaşayan Ronaldo, Ten Hag yönetimindeki Manchester United'da ilk 11'e girme şansını bu sezon yakalamakta zorlandı.

Takımının Premier Lig'de çıktığı 14 karşılaşmanın 10'unda görev alan Ronaldo, söz konusu maçların sadece 4'ünde ilk 11'de yer alabildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...