Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Dilmen: Galatasaray'ın içine bombayı...

Dilmen: Galatasaray'ın içine bombayı...
Fotoğraf Başlığı Dilmen: Galatasaray'in içine bombayi...

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a ağır eleştiri.

Kaydet
a- | +A
Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olduğu karşılaşmayı %100 Futbol programında değerlendiren Dilmen, Prandelli'nin tercihlerini eleştirdi. Dilmen, Galatasaray Kulübü'nün içine bombanın geçtiğimiz yıl devre arasında koyulduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli'nin tercihlerini eleştiren Dilmen, "Prandelli'ye sorum şu: Pandev ligde oynamadı... Peki Şampiyonlar Ligi antrenman maçı mı, bu futbolcuları deneme maçı mı? Telles'i de oynatmıyorsun ligde... Peki bu futbolcular nasıl form tutacaklar? Dortmund maçında adamı yakma, Başakşehir maçında oynat. Şampiyonlar Ligi maçları antrenman maçı mıdır? Çok daha zor bir arena" şeklinde konuştu.

"BOMBAYI GEÇEN YIL DEVRE ARASINDA BIRAKTILAR"
Galatasaray'daki düşüşün geçen yıl devre arasında başladığını ifade eden Dilmen, "Geçen yıl devre arasında Galatasaray Kulübü'nün içine bombayı attılar teknik anlamda... Florya'ya 7-8 tane oyuncu geldi. Bu futbolcuları kim aldı, kim seyretti, neden aldı? Güçleneceğine bir takım her gün zayıfladı. O dönemde iyi oynayan futbolcuların da performansı düştü. Selçuk'un performansı düştü, Melo'nun performansı düştü" diye konuştu.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.