Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Erzurumspor’da son gün art arda imzalar: 2 orta saha, bir stoper geldi

Erzurumspor’da son gün art arda imzalar: 2 orta saha, bir stoper geldi

Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, 2026-2027 sezonu yaz transfer döneminin son gününde Lawrence Agyekum, Emirhan Acar ve Taha Rençber’i kadrosuna kattı.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Erzurumspor FK, Ganalı orta saha Lawrence Agyekum’u Belçika Jupiler Pro League ekibi Cercle Brugge’den 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Kariyerinde Liefering, Salzburg ve Cercle Brugge formalarını terleten 22 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon 31 maçta forma giyerek 2 asist kaydetti.

Lawrence Agyekum
Başlık ResmiLawrence Agyekum

Mavi-beyazlılar, Emirhan Acar ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Bandırmaspor formasıyla TFF 1'inci Lig’de 27 maçta görev alan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, 3 gol kaydetti. Kariyerinde daha önce Tirol, Torino U19 ve U20 formalarını da giyenEmirhan Acar, aynı zamanda Türkiye U21 Milli Takımı oyuncusu.

Erzurumspor FK'nin kadrosuna kattığı 18 yaşındaki savunma oyuncusu Taha Rençber ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Geçtiğimiz sezonu Hopaspor’da kiralık olarak geçiren Rençber, Artvin ekibinde forma şansı bulamadı.

ÖNERİLEN HABERLER
MHK duyurdu: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
SPOR

MHK duyurdu: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.