Galatasaray bir kez daha Cristiano Ronaldo'nun peşinde! Bu kez olacak gibi..

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray bir kez daha Cristiano Ronaldo'nun peşinde! Bu kez olacak gibi..

SPOR Haberleri

Manchester United'la ipleri koparan Cristiano Ronaldo, yeniden Galatasaray'ın gündeminde. Bu yaz ismi sık sık Galatasaray'la anılan Portekizli süper yıldızın olay röportajdan sonra United'dan ayrılması kesinleşti. Sarı-Kırmızılı yönetici Erden Timur'un Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'le temasa geçtiği iddia ediliyor.

Cristiano Ronaldo'nun olay olan röportajından sonra Galatasaray transfer için yeniden kolları sıvadı.

Süper Lig'de Beşiktaş derbisini kazanan, ardından Başakşehir'e 7 çeken Cim Bom, Dünya Kupası arasına şampiyonluk şarkıları söyleyerek girmişti. Başkan Dursun Özbek ise "aradan sonra şov devam edecek" demişti.

COME TO GALATASARAY

"Manchester United'da ihanete uğradım" diyen Ronaldo'ya cevap veren teknik direktör Erik ten Hag, "Artık bu takımda forma giyemez" dedi. İngiliz devinin hukukçuları izinsiz röportajdan dolayı sözleşme fesih hazırlıklarında. 

Boşa çıkması beklenen 38 yaşındaki Ronaldo'yu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'da yönetici Erden Timur'un menajer Jorge Mendes'le temasa geçtiği iddia ediliyor.

Daha önce "Hayal edilemeyecek isimle görüşüyoruz" diyen Timur'un bu sözleri sonrası Galatasaray taraftarları da sosyal medyada "Come to Galatasaray" kampanyası başlattı.

https://twitter.com/selecaoportugal/status/1592247631203676161

RONALDO HABERLERİ YALANLANMIŞTI

Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Son dönemde bazı medya kuruluşlarında yer alan kulübümüzün Cristiano Ronaldo ve Memphis Depay ile ilgilendiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün iki oyuncuyla da ilgisi veya girişimi yoktur." denildi.

METİN ÖZTÜRK DE SÖYLEMİŞTİ

Portekiz basını Ronaldo'yu Galatasaray'a yazdığına 2. başkan Metin Öztürk şu açıklamayı yapmıştı:

"İmkan ve ihtiyacın buluşması lazım. Okan Buruk yönetiminde takım gayet iyi gidiyor. Eski dönemlerden hatırlarız; gelen stardır ama o bölgenin ihtiyacı mıdır değil midir, o bölgenin ihtiyacı olmadığı zaman sıkıntı yaşanmıştır. Bu senenin gündeminde yok."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...