Jorge Jesus'tan Sevilla yorumu: UEFA Avrupa Ligi'nin Real Madrid'i diyebiliriz

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor deplasmanını kayıpsız geçen Fenerbahçe, yüzünü UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sevilla maçına çevirdi. Teknik direktör Jorge Jesus 9 Mart'ta deplasmanda oynanacak son 16 turu ilk maçı öncesi İspanyol ekibini Real Madrid'e benzetti. Jesus, Benfica'nın başındayken Sevilla'ya karşı UEFA Avrupa Ligi finali kaybetmişti.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’u 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

ALTAY BAYINDIR'A ÖVGÜ

“Maç zor bir şekilde geçti. Rakibimiz iyi bir takım. Burada kazanmak kolay değil. Galatasaray burada kaybetti. Bizim için farklı bir maç olacağını biliyorduk. 90 dakika boyunca iyi olduğumuz anlar vardı. Hedefimiz olan 3 puanı aldık. Takımımız iyi bir performans gösterdi. Altay’ın performansı iyiydi. Son dakika kornerden bir gol yedik. Fenerbahçe oyuncularını tebrik ediyorum. Bu galibiyeti almamız, bu zorlu ligde bizim için önemliydi."

Jorge Jesus'tan Sevilla yorumu: UEFA Avrupa Ligi'nin Real Madrid'i diyebiliriz

Altay Bayındır, Kayserispor maçının kırılma anlarında kritik kurtarışlara imza attı.

SEVİLLA DEĞERLENDİRMESİ

Sevilla maçını değerlendiren Jesus, “Sevilla’ya karşı penaltılarda bir final kaybetmiştim. Onlara karşı pek iyi anılarım yok. Oynanan Avrupa Ligi finalini onlara karşı kaybetmiştim. Biliyorsunuz ki Sevilla, Avrupa Ligi'nin en çok kazanan takımı. Bu turnuvanın Real Madrid’i diyebiliriz. Şansımız az gibi gözükse de biz kendimize inanıyoruz. Perşembe günü iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Jorge Jesus'tan Sevilla yorumu: UEFA Avrupa Ligi'nin Real Madrid'i diyebiliriz

Kayserispor'un 3 maçlık galibiyet serisine Fenerbahçe son verdi.

ÇAĞDAŞ ATAN NE DEDİ?

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ise şunları söyledi:

“Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bugün maçın hiçbir bölümünde, hiçbir istatistiğinde geri düşmediğimiz, oyunun içerisinde olduğumuz bir maçı kaybettik. Oyuncularım ilk yarı söylenen her şeyi yaptı. Rakibe göre bir baskı planı uyguladık.

Maç tam planladığımız gibi gitti ama kaliteli vuruşlara teslim olduk. Ferdi’nin golü muhteşem bir gol ama bizim için kalp kırıcı oldu. İkinci yarı üretken olabilirdik. Çok yoğun ve çok güzel bir maç oldu. Fenerbahçe’ye her alanda cevap verdik. Fenerbahçe’yi kutluyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...