Kayseri'de seri sonu! Galatasaray büyük hayal kırıklığı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayseri'de seri sonu! Galatasaray büyük hayal kırıklığı!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor'a konuk olan Galatasaray büyük hayal kırıklığı yaşadı. Kayserispor güçlü rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. Teknik direktör Çağdaş Atan'ın takımı evinde 5'te 4 yaparak puanını 16 yaptı. 9. haftayı bay geçen Galatasaray, favori olarak gittiği Kayseri'de 6 maçlık yenilmezlik serisini kaybederek 17 puanda kaldı. Okan Buruk'un takımla ilgili radikal kararlar alması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Yukatel Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kayserispor ilk yarıyı Gavranovic ve Onur Bulut'un golleriyle 2-0 önde tamamladı.

Futbolcularına sinirlenen Okan Buruk 2. golden sonra sinirden deliye döndü. Ceketini çıkarıp yere fırlatan tecrübeli çalıştırıcı 2. yarıya 3 değişiklikle başladı. 2. yarıda bir golü VAR'a takılan Cim Bom, Barış Alper Yılmaz'la 86'da skoru 2-1'e getirdi. Abdülkerim Bardakçı'yla 90+3'te beraberlik şansı kaçtı.

KAYSERİSPOR - GALATASARAY 2-1 ÖZET İZLE

Süper Lig'de çıktığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Galatasaray'ın 17 puanı bulunuyor. Ligde 10 maç oynayan Yukatel Kayserispor ise 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda 16 puan elde etti.

Kayseri'de seri sonu! Galatasaray büyük hayal kırıklığı!

ICARDİ İLK 11'DE

Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Kemen, Cardoso, Ramazan, Mensah, Gavranovic

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Midtsjö, Mata, Yunus, Mertens, Icardi

https://twitter.com/KayserisporFK/status/1581359087832416256

KAYSERİ'DE SERİ SONU

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta yenilmemişti.

Ligde tek mağlubiyetini 2. haftada sahasında Bitexen Giresunspor'a karşı yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 6 mücadelede 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Söz konusu müsabakalarda 8 gol atan Galatasaray, kalesinde 4 gol gördü. 

Kayserispor deplasmanında ise ilk 30 dakika kalesinde 11 şut gören Aslan, maçı kalesinde 18 şut görerek tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...