Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kulübe zafiyeti! Galatasaray'da defolar ortaya çıktı

Kulübe zafiyeti! Galatasaray'da defolar ortaya çıktı
Başlık ResmiKulübe zafiyeti! Galatasaray'da defolar ortaya çikti

Sarı kırmızılılarda Okan Buruk, Batshuayi dışında hamle oyuncusu olarak gördüğü isimlerden istediği gol ve asist katkısını alamadı. Takıma 3-4 takviye şart.

Kaydet
|

ALİ NACİ KÜÇÜK'ÜN HABERİ - Galatasaray’da Hatayspor mücadelesi bir gerçeği açıkça ortaya çıkardı. Gabriel Sara’nın eksikliği yine hissedilirken teknik direktör Okan Buruk’un hamle oyuncusu konusunda yaşadığı handikap net şekilde görüldü.

RAKAMLAR ORTADA

Sarı kırmızılı takımın 1-1 sona eren Hatayspor maçında kulübede yer alan futbolcuların, oyuna ve skora katkısının zayıflığını istatistiklerde de kendini gösterdi. Galatasaray yedek kulübesinde Batshuayi dışında gol katkısı verebilen oyuncu sayısı yok denecek kadar az!

BAKMADAN GEÇME
Aslan ofsayta düştü! Galatasaray, Hatayspor
HABER

Aslan ofsayta düştü! Galatasaray, Hatayspor'la 1-1 berabere kaldı

8 İSİMDEN 4 GOL

Ligde geride kalan 18 haftada Galatasaray takımı 52 gol kaydederken Batshuayi ile birlikte kulübenin skor katkısı 11’de kaldı! Bu 11 golün 7’si Belçikalı forvetten geldi. Batshuayi dışında Galatasaray yedek kulübesinde yer alan 8 futbolcunun ligde sağladığı gol katkısı ise sadece 4! Yusuf Demir, Efe Akman, Nelsson ve Jelert gibi isimler ligde sıfır gol ve sıfır asistle oynadı. Sallai, Kerem, Eyüp ve Metehan ise sadece birer gollük katkı sağlayabildi. Takımı 3-4 takviye planı var.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.