Milli voleybolcu Derya Cebecioğlu kariyerine Japonya'nın Kurobe AquaFairies takımında devam edecek

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Milli voleybolcu Derya Cebecioğlu kariyerine Japonya'nın Kurobe AquaFairies takımında devam edecek

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Voleybol Haberleri... A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın 22 yaşındaki pasör çaprazı Derya Cebecioğlu kariyerine Japonya'nın Kurobe AquaFairies takımında devam edecek. Şu an olimpiyat elemeleri için Japonya'da bulunan Derya, transferini sosyal medya hesabından açıkladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan kadrosunda yer alan Derya Cebecioğlu, Tuğba Şenoğlu'nun bir dönem forma giydiği Japonya ekibi Kurobe AquaFairies'e transfer oldu.

Japonya temsilcisinden yapılan açıklamada, son olarak VakıfBank'ta forma giyen 22 yaşındaki smaçörle sözleşme imzalandığı belirtildi.

Kurobe AquaFairies'in sosyal medya hesabında açıklamalarına yer verilen Derya Cebecioğlu, "Şu an olimpiyat elemeleri için Japonya'dayım. Şimdiden enerjinizi hissediyorum. Japonya'da olduğum için mutluyum. En kısa sürede takım için mücadele etmek ve başarılı bir sezon geçirmek istiyorum. Yakında görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Milli voleybolcu Derya Cebecioğlu kariyerine Japonya'nın Kurobe AquaFairies takımında devam edecek

Ay-yıldızlılar, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu ilk maçında yarın Porto Riko ile karşılaşacak.

FİLENİN SULTANLARI PARİS 2024 İÇİN PARKEDE

2023 Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonu, dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya’nın başkenti Tokyo’da, 16-24 Eylül 2023 tarihlerinde düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri çalışmalarını sürdürüyor.

Elemelerde B Grubu’nda yer alan milliler, ev sahibi Japonya’nın yanı sıra Porto Riko, Bulgaristan, Peru, Arjantin, Brezilya ve Belçika ile karşılaşacak. Olimpiyat Elemeleri’nde gruplarını ilk 2 sırada bitiren takımlar, Paris 2024 biletini alacak.

Filenin Sultanları’nın maç programı şöyle:

16 Eylül Cumartesi
07.00 Türkiye - Porto Riko

17 Eylül Pazar
07.00 Türkiye - Bulgaristan

19 Eylül Salı
07.00 Türkiye - Peru

20 Eylül Çarşamba
07.00 Türkiye - Arjantin

22 Eylül Cuma
10.00 Türkiye - Brezilya

23 Eylül Cumartesi
13.30 Türkiye - Japonya

24 Eylül Pazar
10.00 Türkiye - Belçika

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...