Okay Yokuşlu, Süper Lig devinin radarında! Yuvaya geri dönüş sinyali geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
- Güncelleme:
Okay Yokuşlu, Süper Lig devinin radarında! Yuvaya geri dönüş sinyali geldi

Spor Haberleri  / Fanatik

Trabzonspor'un eski oyuncusu Okay Yokuşlu'dan yuvaya dönüş sinyali geldi. Championship ekibi West Bromwich'te top koşturan oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu ve bordo mavili ekibin radarında olduğu kaydedildi. Deneyimli futbolcunun da eski kulübüne dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

İngiltere Championship ekibi West Bromwich'te top koşturan Okay Yokuşlu'nun Türkiye'ye geri döneceği iddia edildi. Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un radarına giren Yokuşlu'nun Bakasetas'ın ayrılığı sonrası adının sık sık gündeme geldiği kaydedildi. 

Orta sahaya mutlak takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un, eski oyuncusu Okay Yokuşlu'yu yeniden kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Fanatik'te yer alan habere göre; Bordo-mavililer, daha önce de birçok kez gündemine giren Okay Yokuşlu için girişimlerini sürdürüyor. 

BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI

Haberde, Championship ekibi West Bromwich'te forma giyen milli futbolcunun takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

1.5 yıllık kontratı bulunan 29 yaşındaki oyuncunun, bu sezon çıktığı 28 karşılaşmada genel itibarıyla beklentilerin altında kaldığı ifade edildi.

2015-2018 yılları arasında Trabzonspor’da oynayan Okay Yokuşlu için nabız yoklanacak. Deneyimli futbolcunun da eski kulübüne dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Tecrübeli orta sahanın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Okay Yokuşlu'nun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Karşıyaka ve Altay altyapılarında yetişen Okay Yokuşlu, profesyonel olarak ilk kez Altay formasıyla sahaya çıktı.

Daha sonra Kayserispor'a transfer olan yıldız futbolcu 2015'te 2 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'un yolunu tuttu.

3 sezon sonra ise 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Celta Vigo'ya imza atan Okay, Getage ve West Bromwich'te kiralık olarak forma giydi.

BEDELSİZ İNGİLTERE'YE GİTTİ

Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon başında ise bedelsiz olarak İngiliz ekibine imza attı.

A Milli Takım formasını da 39 kez giyme başarısı gösteren 29 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...