Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Okay’lı Celta Vigo, Enes’li Valladolid ile yenişemedi

Okay’lı Celta Vigo, Enes’li Valladolid ile yenişemedi
Fotoğraf Başlığı Okay’li Celta Vigo, Enes’li Valladolid ile yenisemedi

La Liga’nın 5. haftasında Okay Yokuşlu’nun formasını giydiği Celta Vigo, evinde Enes Ünal’ın takımı Valladolid ile 3-3 berabere kaldı. Enes bu sezonki ilk golünü bu maçta kaydetti.

Kaydet
a- | +A

La Liga’nın 5. haftasında Celta Vigo, Estadio de Balaidos Stadı’nda Valladolid ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Celta Vigo, 5. dakikada Iago Aspas ve 9. dakikada Maxi Gomez’in golleri 2-0 öne geçti. Konuk ekip 39. dakikada Oscar Plano ile farkı 1’e indirdi ve ilk yarı Celta’nın 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. 54. dakikada Aspas tekrar sahneye çıktı ve farkı 2’ye çıkardı. Daha sonra müthiş bir geri dönüşe imza atan Valladolid, 65. dakikada Enes Ünal, 90+4. dakikada Leonardo Suarez golleri ile eşitliği yakaladı ve mücadele 3-3 sona erdi.

Celta Vigo’da oynayan milli futbolcu Okay Yokuşlu 90 dakika sahada kaldı. Valladolid’de futbol hayatını sürdüren bir başka milli futbolcu Enes Ünal ise 65. dakikada Nacho Martinez’in yerine oyuna dahil oldu. Vigo’ya karşı fileleri havalandıran Enes, bu sezonki ilk golünü attı.
Bu sonucun ardından Celta Vigo puanını 8’e, Valladolid de 3’e yükseltti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.