Ozan Tufan Beşiktaş'a doğru! Ahmet Nur Çebi ile Acun Ilıcalı transfer masasında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ozan Tufan Beşiktaş'a doğru! Ahmet Nur Çebi ile Acun Ilıcalı transfer masasında

SPOR Haberleri

Orta sahada Dele Alli'yle yolları ayırmak üzere olan Beşiktaş, bu futbolcunun yerini Ozan Tufan'la doldurmak istiyor. Beşiktaş yönetimi, Ozan Tufan için resmi temaslara başladı. Geçen yaz Fenerbahçe'den İngiltere Championship ekibi Hull City'e 3 milyon euroya transfer olan Ozan Tufan'ın İngiltere'de mutsuz olduğu ve Bursaspor'dan hocası Şenol Güneş'le yeniden çalışmak istediği belirtiliyor.

Süper Lig'de 17. haftayı bay geçen Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in isteğiyle Dele Alli'yle yollarını ayırmak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, İngiliz futbolcunun menajeriyle İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi.

İNGİLTERE'DE MUTSUZ

Beşiktaş'ta hedef, Dele Alli'nin sözleşmesinden çıkıp yerine Ozan Tufan'ı transfer edebilmek. Geçen yaz Fenerbahçe'den 3 milyon euroya Hull City'ye transfer olan 27 yaşındaki futbolcu Championship'te çıktığı 24 maçta 4 gol attı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, milli oyuncu Ozan Tufan için resmi temaslara başladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin nasıl bir karar vereceği merak konusu.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Ozan Tufan'dan "Gelirim" yanıtını alan Beşiktaş cephesi Acun Ilıcalı'yla transfer masasında. Ozan, Beşiktaş’ın transfer teklifini kabul etti. Siyah beyazlıların Hull City ile anlaşması halinde Ozan Tufan sezon sonuna kadar kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

https://twitter.com/Besiktas/status/1610590908336013312   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...