Quaresma ve Atiba bir arada gelecek! Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat taraftarlara duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Quaresma ve Atiba bir arada gelecek! Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat taraftarlara duyurdu

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, 3 Aralık'ta yapılacak seçim öncesi kulüp tarihinin iz bırakan futbolcularından olan Atiba Hutchinson ve Ricardo Quaresma hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hasan Arat, Çankırı Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunarak seçim vaatlerinden bahsetti.

Genel kurul kararının geç alındığını ifade eden Arat, "Beşiktaş'ın bu geç tarih nedeniyle uzun bir maratonu vardı. 9 maçlık bir maratonu vardı ve antrenörü yoktu. Antrenör kararı alınamadı. Biz bunu söylediğimizde bizi eleştirdiler. '22 Ağustos'ta derhal olağanüstü genel kurula gidilmesi lazım, bir gün bile gecikmeden gidilmesi lazım' dedim, tam anlayamadılar. Ben gerek spor yöneticiliğim, gerek tecrübem nedeniyle tehlikeyi görüyordum. Çünkü buradaki gençler çok mahcup oldular transfer döneminde. Çok yanlış kararlar alındı, çok gecikmiş kararlar alındı ve iletişim çok kötüydü. Yani sizlerle iletişim kuramadılar." ifadelerini kullandı.

Quaresma ve Atiba bir arada gelecek! Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat taraftarlara duyurdu

HASAN ARAT'TAN QUARESMA VE ATIBA AÇIKLAMASI

Kulüp tarihinde değerli görülen bazı futbolculara jübile yapılacağını belirten Hasan Arat, "Biz gelir gelmez çok net bir şekilde Atiba şu anda zaten Türkiye'de yaşıyor. Atiba'yı da Quaresma'yı da davet edip onlara onurlu bir veda yapacağız. Hatta Atiba Türkiye'de kalmaya niyetliyse oturup konuşacağız nasıl faydalanırız diye. Çünkü Atiba dünyada çok tanınan ve itibarı olan bir sporcu. Bakın 100. yıl formasını yapamadılar daha. Son gün 'federasyondan onay aldık' diye bize müjde gibi verdiler. Ama unutmayın 3 Aralık'tan sonra 27-28 günümüz var. Yıl başına kadar biz hem forma hem koleksiyonu yapacağız ve sizlere ulaştıracağız." dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...