Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sabri'nin halefi Mariano iddialı başladı

Sabri'nin halefi Mariano iddialı başladı
Fotoğraf Başlığı Sabri'nin halefi Mariano iddiali basladi

“Bu konu çok büyütüldü” diye sitem eden Özbek “Bu kulüpte teknik direktör ‘Ben bu oyuncuyu istemiyorum gönder’ diyemez” ifadesiyle tartışmalara nokta koydu.

Kaydet
a- | +A

Galatasaray’ın İspanyol Sevilla’dan kadrosuna kattığı Mariano Ferreira resmi imzayı attı. Basının karşısına geçen 31 yaşındaki futbolcu “Büyük bir ailenin parçası olacağım için mutluyum umarım burada başarılı olup kupalar kazanırım.Sabri uzun zamandır oynamış iyi işlere imza atmış bir oyuncu… Kendisi ayrıldı. Umarım ben burada çok başarılı olarak takıma katkı sağlayacağım. G.Saray’dan teklifi duyduğumda hiç düşünmedim hemen kabul ettim” dedi.

Gelmeden önce Taffarel’den bilgi aldığı söyleyen tecrübeli sağ bek “G.Saray Brezilyalı oyuncuları seven bir takım gelmemde bu da etkili oldu. Taraftarımız yüzde 200’ünü veren, yılmayan, son dakikaya kadar mücadele eden bir oyuncu görecek. Ofansif yönü güçlü bir sağ bek olduğumu söyleyebilirim. Hücumu seven, ilerideki arkadaşlarıma katkı vermeyi seven bir oyuncuyum… Ancak tabii ki savunmada da yardımcı olacağım” diye konuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Bursa Haberde İnsan Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.