Trabzonspor’dan tarihi transfer! Liverpool’un yıldızı geliyor, ligde kartlar yeniden dağıtılacak

Düzenleyen: / Kaynak: A Spor
- Güncelleme:
Trabzonspor’dan tarihi transfer! Liverpool’un yıldızı geliyor, ligde kartlar yeniden dağıtılacak

Spor Haberleri  / A Spor

Abdullah Avcı ile yükselişe geçen Trabzonspor, eksiklerini kapatmak için transfer çalışmalarına başladı. 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu genişletmek isteyen bordo-mavili ekipten ilk hamle geldi. Liverpool’un yıldızı geliyor… Süper Lig’de kartlar yeniden dağıtılacak.

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor, Liverpool’un 47 milyon euroluk süper yıldızını kadrosuna katıyor. Abdullah Avcı onayı verdi. 

TRABZONSPOR’DAN TARİHİ TRANSFER

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda İstanbulspor'un konuğu olacak Trabzonspor'da sıcak gelişmeler peş peşe yaşanıyor. Avcı ile çıkış yakalayan bordo-mavililer kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. 

A Spor'dan Kubilay Açıkgün'ün haberine göre; Orta sahasına üst düzey bir takviye yapmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Karadeniz ekibi İngiliz devi Liverpool formasını terleten İspanyol orta saha oyuncusu Thiago'yu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. 

Trabzonspor’dan tarihi transfer! Liverpool’un yıldızı geliyor, ligde kartlar yeniden dağıtılacak

ABDULLAH AVCI ONAYI VERDİ: TARİHE GEÇECEK!

Yıldız futbolcunun yedek kaldığı için Liverpool’dan ayrılmak istediği ifade edildi. İspanyol yıldızın takımdan ayrılma konusundaki isteğinin Trabzonspor açısından bir avantaj oluşturduğu belirtildi. 

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 32 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 47 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon Liverpool forması altında görev alamazken geçen sezon ise 28 maçta görev aldı ve 1 asiste imza attı.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: A Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...