Yüksel Yıldırım Galatasaraylı oyuncu için konuştu: Şimdilik askıya aldık
Galatasaray'da yeni sezon kampına katılan Kazımcan Karataş'ın geleceğiyle ilgili Samsunspor cephesinden dikkat çeken bir açıklama geldi. Başkan Yüksel Yıldırım, sarı-kırmızılı kulüpten transfer etmek istedikleri 23 yaşındaki sol bek için görüşmelerin şimdilik sonuçsuz kaldığını belirterek, sürecin askıya alındığını açıkladı.
- Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kazımcan Karataş'ı istediklerini ancak şartlar oluşmadığı için transferi şimdilik askıya aldıklarını belirtti.
- Kazımcan Karataş'a Samsunspor'un yanı sıra Başakşehir, Çaykur Rizespor ve Konyaspor da ilgi göstermektedir.
- Genç sol bek, geçen sezon Galatasaray ve Başakşehir formalarıyla toplam 24 resmi maçta görev alarak 4 asist yaptı.
Galatasaray'ın genç sol beki Kazımcan Karataş'ın geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama Samsunspor cephesinden geldi. Kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Yüksel Yıldırım, 23 yaşındaki futbolcuyu kadrolarına katmak istediklerini ancak transfer görüşmelerinin şu aşamada durduğunu ifade etti.
"ŞİMDİLİK TRANSFERİ ASKIYA ALDIK"
Radyospor'da Ayhan Şensoy'un programına konuk olan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kazımcan Karataş için Galatasaray ile temas kurduklarını belirterek, "Galatasaray'dan Kazımcan Karataş'ı da istedik ama şartlar oluşmadı. Şimdilik o transferi askıya aldık." ifadelerini kullandı.
SÜPER LİG'DEN BİRDEN FAZLA TALİBİ VAR
Galatasaray'a geri dönen Kazımcan Karataş'a yalnızca Samsunspor'un değil, Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Çaykur Rizespor ve Konyaspor'un da ilgi gösterdiği öğrenildi. Genç sol bekin yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği transfer döneminin ilerleyen günlerinde netlik kazanacak.
GEÇEN SEZON 24 MAÇTA FORMA GİYDİ
2024-2025 sezonunun ikinci yarısını Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Kazımcan Karataş, sezon boyunca Galatasaray ve Başakşehir formalarıyla toplam 24 resmi maçta görev aldı. 23 yaşındaki sol bek, bu karşılaşmalarda 4 asistlik katkı sağladı.
