Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan Türkyılmaz vatandaşlara civciv dağıttı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Başkan Türkyılmaz vatandaşlara civciv dağıttı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde tarımsal kalkınmayı desteklemek amacıyla MHP’den seçilen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, vatandaşlara 5 bin adet civciv dağıttı.

Yahşihan ilçesinde seçildiği günden itibaren ilçe halkıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, vatandaşlara bu kez civciv dağıttı. Başkan Türkyılmaz'ın elinden civciv alabilmek için vatandaşlar izdiham oluşturdu. 7'den 70'e vatandaşların ayağına giden Başkan Türkyılmaz, “Hem köylerde kümes hayvancılığını yaygınlaştırmak amacıyla hem de çiftçilerimizden gelen talepler üzerine kanatlı kümes hayvanı dağıtımını gerçekleştirdik. İnşallah hep birlikte Yahşihan için önemli çalışmalara imza atacağız. Yahşihan’da herkes mutlu olacak ve yaptığımız çalışmalarla ilçemiz daha da gelişecek ve büyüyecek. İlçemizde yapacağımız bütün çalışmalar halkımızın yararına yönelik olacaktır.” dedi. 

 

Başkan Türkyılmaz vatandaşlara civciv dağıttı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...