Akıllara durgunluk veren olay! Damattan kayınpederine zehirli baklava

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Akıllara durgunluk veren olay! Damattan kayınpederine zehirli baklava

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde geçen ayrılmak isteyen eşine kızan adam, eşinin evinin önüne bomba koymuştu. Akıllara durgunluk veren benzer bir vaka da Antalya'da yaşandı. Damat, arkadaşlarıyla kayınperedine zehirli baklava gönderdi.

Olay Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Kocası F.A.'dan ayrılmak isteyen M.A. bir süre baba ocağına sığındı.

Sinirlenen F.A., 8 gün önce kayınpederinin evini kurşunladı. Gözaltına alınan F.A.’ya 1,5 aylık uzaklaştırma cezası verildi.

Bu arada M.A., üç gün önce polis merkezine başvurarak babasının sosyal hizmetlerden geldiklerini söyleyen iki kişinin getirdiği baklavayı yemesi sonucu zehirlendiği ihbarında bulundu. 

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eve erzak ve baklava getirdiklerini belirledikleri M.E. ve O.G. ile malzemeleri gönderdiği öne sürülen damat F.A.’yı gözaltına aldı.
Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Zehirlendiği belirlenen kayınpeder M.K.'nin ise yoğun bakımda hayatı tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...