Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aşı olmayana ekmek verilmeyecek mi? Açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aşı olmayana ekmek verilmeyecek mi? Açıklama geldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'un bazı ilçelerinde koronavirüs aşısı olmayanların ekmek alamayacağına dair çıkan haberlere tepki gösteren Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Şu an için aşı olmayanlara ekmek verilmeyecek türü bir uygulama söz konusu değildir" ifadesini kullandı.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ulusal basında aşı olmayanlara ekmek verilmeyeceği haberlerinin yer alması üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Balcı, Türkiye Fırıncılar Federasyonunun görüşlerini yansıtmayan haberlerin kamuoyunda tartışılıyor olmasının fırıncılar camiasını son derece üzdüğünü aktardı.

"Aşı olmayanları fırınlarımıza sokmayacağız, ekmek vermeyeceğiz" türü haberlere sebep olacak açıklamaları yapanların sorumsuz olduğuna vurgu yapan Balcı, "Bizler, salgın sürecinde vatandaşlarımızın ekmeksiz kalmamaları için gecesini gündüzüne katan, 7/24 hizmet üreten fırıncı esnafı olarak, dün olduğu gibi bugün ve bundan sonraki zamanlarda da Sağlık Bakanlığımız, Ticaret Bakanlığımız ve ilgili paydaşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

BÖYLE BİR UYGULAMA SÖZ KONUSU DEĞİL

Şu an için 'Aşı olmayanlara ekmek verilmeyecek' türü bir uygulamanın söz konusu olmadığını belirten Balcı, "Kamuoyumuzun bu hassas süreçte ‘ilgili kurumların yapacağı açıklamalar dışındaki beyanatlara’ prim vermemesini hassasiyetle rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...